Титлата в Бундеслигата е най-специалният трофей, който Байер Леверкузен преследва, заяви

...
Титлата в Бундеслигата е най-специалният трофей, който Байер Леверкузен преследва, заяви
Коментари Харесай

Испански национал: Титлата е приоритет за Леверкузен

Титлата в Бундеслигата е най-специалният трофей, който Байер Леверкузен преследва, съобщи левият бек Алехандро Грималдо за " Марка ". " Аспирините " са на 10 точки пред Байерн Мюнхен,а остават само осем кръга преди края на шампионата. Освен това футболистите на Шаби Алонсо са на четвъртфиналите в Лига Европа и на полуфиналите в шампионата за Купата на Германия.

" Титлата в Бундеслигата ще бъде нещо в действителност особено. Отборът не е ставал в никакъв случай първенец, а аз имам опция да бъда част от първия тим, достигал до сходно достижение. Това ще бъде историческо и безусловно всички в клуба желаеме то да се случи. Вярвам, че сме направилния път. През кариерата ми съм печелил доста титли и пристигнах тук за още ".

Грималдо е артикул на школата на Барселона, само че има четири трофеи и разнообразни купи с Бенфика сред 2016 и 2023. Той бе притеглен от Леверкузен преди началото на сегашния сезон и към момента няма даже изгубен мач с " аспирините " с сегашния треньор.

" През кариерата ми съм имал отлични треньори и в Барселона, и в Бенфика. Шаби обаче е специфичен, няма доста като него. Искам да не преставам да играя под негово управление ", сподели още той.

Грималдо беше извикан в състава на Испания от селекционера Луис Де Ла Фуенте.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР